Motto

Sacrificiul sacrificiilor e acela de a suferi si a muri pentru pacatele pe care nu le-am comis( ele nu sunt in Mine ) dar Le-am asumat si asta numai Iisus Hristos a facut !
Să biruiesc lipsa de măsură a răului printr-o iubire şi un bine fără măsură pentru că nimic nu dăinuie în afara iubirii !
Textele ce le pun la dispoziţia cititorului nu au intenţia să ofere răspunsuri finale,oferirea lor este parte a unui proces continuu de căutare,atât a mea cât şi a voastră.
Dumnezeu să vă binecuvinteze !



joi, 22 decembrie 2016

Nu e nevoie de supărare, Dumnezeu are totul sub control.

Nu putem înlătura supărarea pînă când n-o înlocuim cu ceva mai bun şi anume - rugăciunea , cu inima buna, zambete si incredere Să dăm toate supărările noastre Domnului. Călătorie prin universul folclorului românesc „Este la noi o vorbă: cântă după inima ta, nu după inima altuia. Muzica ţărănescă induce magia, stăpâneşte imaginaţia, însoţeşte omul pe drumul vieţii, apoi sufletul lui. Nu moare niciodată”, spune Grigore Leşe. Să ne rezemăm de vânt și să ascultăm sub aripile lui povești și hori de demult. Ne vom lumina prin muzici și povești tălmăcite de oameni cu aură împărătească” Prieteni dragi, rugați-vă Domnului să vă binecuvânteze dăruindu-vă bucuria. Bucuraţi-vă ca nişte copii, ca păsările văzduhului. Să nu vă înspăimânte ticăloşia :) Vă îmbrăţişez cu drag Gabriela ,si pe tine Gabriel deşi esti in America

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.