Motto

Sacrificiul sacrificiilor e acela de a suferi si a muri pentru pacatele pe care nu le-am comis( ele nu sunt in Mine ) dar Le-am asumat si asta numai Iisus Hristos a facut !
Să biruiesc lipsa de măsură a răului printr-o iubire şi un bine fără măsură pentru că nimic nu dăinuie în afara iubirii !
Textele ce le pun la dispoziţia cititorului nu au intenţia să ofere răspunsuri finale,oferirea lor este parte a unui proces continuu de căutare,atât a mea cât şi a voastră.
Dumnezeu să vă binecuvinteze !



joi, 6 octombrie 2016

E important !

  Din punct de vedere teologic , omul care care are o atitudine corectă faţă de ceilalţi este doar omul care iubeşte ,însă prin iubirea lui Dumnezeu .


Un om care nu îşi face rău sieşi ,nu face rău nici altora .Unul care se răneşte pe sine este periculos pentru toţi, pentru că poate lovi pe oricine .


E important să ştii să te opreşti singur  în viaţă şi să te protejezi de relaţiile abuzive . Am întâlnit oameni care ar da orice pentru o clipă autentică de iubire , pentru o îmbrăţişare , pentru un sărut curat ,pentru o mângâiere , pentru o clipă de atenţie ...Oamenii au nevoie de iubire şi de sens acum mai mult ca niciodată !
                                                   Iubirea e sfântă , fără sfârşit ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.